Tomaten-paprikasap

Tomaten-paprikasap

Dit recept heeft zó weinig stappen; makkelijker kan bijna niet. De mooie rode kleur van de ingrediënten zorgt voor een vrolijk gekleurd sapje, dat bovendien bomvol vitamine zit. Kortom, dit recept moet je geprobeerd hebben! 

Bereiding



1. Maak van alle schoongemaakte ingrediënten sap met behulp van de sapcentrifuge.
 
Dit recept komt uit het boek ‘Groente!’ van Niven Kunz (€24,99, Kosmos Uitgevers).
 

500 ml, 20 minuten bereidingstijd:

  • 400 g pruimtomaten (250 ml sap)
  • 200 g rode paprika (125 ml sap)
  • 75 g watermeloen (125 ml sap)
  • 3 takjes basilicum

     
  • Extra: sapcentrifuge


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine