Granola

Granola

Als we granola maken zetten we de temperatuur van de oven lager. Het duurt even, maar het is veel beter voor de ingrediënten (en de darmflora).

Bereiding

Laat de boekweit 30 minuten weken. Zet de oven op 70 °C. Meng de ingrediënten en verspreid ze over een bakplaat die je met bakpapier hebt bedekt. Wacht een paar uur, schep de granola af en toe om en haal de plaat uit de oven als de granola droog voelt en de hele keuken naar kaneel geurt.

 

Dit recept is onderdeel van een gratis weekmenu met recepten uit Food Pharmacy. Het hele weekmenu kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.

Voor 1 bakplaat

  • 175 g hele boekweit
  • 75 g pompoenpitten
  • 30 g gebroken lijnzaad
  • 35 g witte sesamzaadjes
  • 15 g geraspte kokos
  • 65 g gehakte amandelen
  • 40 g gehakte walnoten
  • 2 theelepels gemalen kaneel
  • 2 theelepels gemalen kardemom
  • 3 eetlepels zachte kokosolie

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine