In een handomdraai maak je zonder moeite deze heerlijke worstenbroodjes. Net iets anders dan je gewend bent en ideaal als snack of finger-food!
1. Rol 1 deegvel uit en snijd dit in rechthoeken van 1 worstje lang en 3 worstjes breed.
2. Rol de worstjes in de rechthoeken. Druk de randen goed aan zodat ze omsloten zijn door het deeg.
3. Snijd ze in stukjes van 3 cm en vorm er driehoekjes van door steeds 6 stukjes tegen elkaar te drukken.
4. Leg 1 plakje mozzarella op elk driehoekje. Snijd uit het overgebleven deegvel driehoekjes die net zo groot zijn als de worstendriehoekjes en druk ze op de mozzarella.
5. Keer het geheel om. Bestrijk de zichtbare delen van het deeg met eidooier en bak de broodjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.
6. Serveer warm of op kamertemperatuur.
Voor 8 worstenbroodjes, voorbereiding 10 minuten, bereiding 20 minuten.