Deze wrap van ei is écht waanzinnig! Je kunt hem vullen met allerlei lekkers, hij is in mum van tijd klaar en misschien wel het allerfijnst: we hebben nog niemand ontmoet die hem niet lekker vond…
1. Hak de spinazie grof. Klop de eieren los met zout en peper.
2. Verhit een beetje olie in een kleine koekenpan en bak de spinazie 1 minuut.
3. Schenk de geklutste eieren in de pan en bak tot de bovenkant van de omelet net droog is. Leg op een bord.
4. Schaaf de komkommer, winterpeen en paprika in dunne repen, bijvoorbeeld met een kaasschaaf. Snijd de avocado in dunne plakjes. Leg de groentes op de omelet en strooi de kiemgroenten erover.
5. Klap de omelet dubbel en serveer.
Kies groenten in verschillende kleuren voor het mooiste effect.
Dit recept komt uit het boek ‘Met zonder zuivel’ van Alexandra Besel (€12,99, Becht).
Voor 1 persoon:
- 1/4 komkommer
- 1/2 paprika
- handvol kiemgroente
- 2 eieren
- 1/2 avocado
- flinke handvol spinazieblaadjes
- 1/4 winterpeen
- zout en peper
- lichte olijfolie