Kersen-kokos ijsje

Kersen-kokos ijsje

Dit recept voor deze romige kersenijsjes is bedrieglijk eenvoudig. En als je kokosyoghurt gebruikt dan is het ook nog eens gluten- en zuivelvrij. Zo wordt dit vegan ijsje een ‘treat’ voor iedereen.

Bereiding

1. Mix de kersen met limoensap en 2 eetlepels siroop in een (power)blender tot glad.

2. Schep in de ijsvormpjes.

3. Mix kokosyoghurt met rasp van de limoen en resterende siroop en top de ijsvormpjes af met deze yoghurt.

4. Laat minimaal 4 uur in de vriezer opstijven.

Voor 6 ijsjes. Wachttijd: 4 uur

  • 250 g bevroren pitloze kersen
  • 2 el limoensap
  • 3 el ahorn- of agavesiroop
  • 6 el kokosyoghurt
  • rasp 1 limoen

Extra nodig: 6 ijsvormpjes van 60 ml


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten