Chocolade cocktails

Chocolade cocktails

Heb jij een dinertje gepland met een tafel vol gasten? Dit is hét dessert om te maken: het is goed voor te bereiden (altijd fijn!), je maakt de chocoladecocktail in no time af (ook fijn…) en jong en oud vinden het lekker (wel even de alcohol weglaten voor de kleintjes, natuurlijk).

Bereiding

1. Verwarm de amandelmelk in een pannetje op laag vuur en zorg dat het niet kookt.

2. Voeg de chocolade toe en laat smelten. Roer regelmatig.

3. Laat het geheel volledig afkoelen in een glazen fles en zet in de koelkast totdat het koud is.

4. Voeg de Licor 43 toe en schud goed.

5. Versier de randen van de glazen met de hazelnootpasta en gehakte kokosvlokken.

6. Vul de glazen met ijs. Giet de cocktails vervolgens voorzichtig in de glazen. Geniet!

Dit is een recept van Max Havelaar. Lees hier alles over eerlijke chocolade

Voor 2 personen:

  • 600 ml amandelmelk
  • 80 gram chocolade naar keuze
  • 2 el Licor 43
  • Gehakte kokosvlokken
  • Hazelnootpasta

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine